Det här är Fotografen...

Bildfokus.se drivs av mig,  Fredrik Larsson.

Linköpingsbaserad fotograf stammad i gästrikland och dalarna med en stor passion för fotografering och bildmakeri. Jag har tolv års erfarenhet av proffessionell bröllopsfotografering och leverarar sedan fem år bilder till flera internationella bildbyråer.

Jag bor på landet utanför Linköping tillsammans med min älskade dotter
Naturen ett viktigt inslag i mitt liv.
Kaffeälskande, hårt arbetande, social med nära till skratt och med ett stort hjärta.

Utgångsstad är Linköping och uppdrag genomförs
i hela Sverige och utomlands

Jag vistas ofta i dalarna och gästrikland.
Mina smultronställen i livet finns bland annat vid en sjö i dalarna och vid underbrara Högbo bruk i Gästrikland


Grundfilosofi för mig i mitt entreprenörsskap är att jag vill ge alla mina uppdragsgivare en väldigt god service, leverera en hög kvalité och att utvecklas såväl som fotograf som människa.

I hela mitt yrkesliv som startade med extraarbete vid 13 års ålder har jag arbetat med service, med, för och tillsammans med människor.

I grunden beteendevetare med inriktining mot hälsa och pedagogik.
Skolad till fotograf via mångårig erfarenhet, högskolan i Jönköping och hundratals workshops och kurser via nationella och internationella fotografer och utbildningsleverantörer.
.

Fotografi för mig är den fascination jag har över att kunna fånga ett ögonblick i livet, frysa en händelse, en blick, förmedla en känsla som uppstod i hundradelen av en livstid.
Ögonblick i livet som tillsammans i helhet bilder en berättelse som får er att minnas allt från känsla, till dofter till smaker.

För mig är bröllopsfotografi känslor och glädje och det är det jag vill förmedla i mina bilder.

Tänk att kunna vända tillbaka och se, minnas, skratta, le och få en känsla av hur det var just den dagen, den stunden just där och då..

Om jag tillsammans med Er ges en möjlighet att skapa minnen från just erat liv kan jag lova er ett högt engagemang och helt enkelt göra mitt absolut bästa jag kan för att ni ska bli nöjda mer era bilder.